από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Καταγγελία ΒΟΜΒΑ του ΚΚΕ για υποκλοπές - Τι σχέση έχουν Μητσοτάκης και Λεβέντης

Κουτσούμπας, Μητσοτάκης και Λεβέντης

Κουτσούμπας, Μητσοτάκης και Λεβέντης

Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017

Νέο κρούσμα συνακροάσεων καταγγέλλει το ΚΚΕ σημειώνοντας ότι «παρατηρήθηκαν νέες επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων τα τηλεφωνικά κέντρα της Ν.Δ. και της Ένωσης Κεντρώων».

Όπως αναφέρει το ΚΚΕ το νέο κρούσμα παρατηρήθηκε πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές για την υπόθεση των τηλεφωνικών συνακροάσεων, που είχε καταγγείλει το ΚΚΕ, την 1/12/2016, ενώ επισημαίνει «την απαράδεκτη καθυστέρηση -επί 4 και πλέον μήνες- της έκδοσης πορίσματος για την προηγούμενη καταγγελία του».

Καλεί την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές «άμεσα να ερευνήσουν σε βάθος και το νέο αυτό σοβαρό γεγονός και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα».

Το ΚΚΕ και με αφορμή το νέο κρούσμα, ενημέρωσε ήδη τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό κ. Παππά, τους υπεύθυνους των υπόλοιπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

crashonline

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή