από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

EKTAKTH συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Κώστα Σημίτη - Όλο το παρασκήνιο

Γεννηματά και Σημίτης

Γεννηματά και Σημίτης

Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 12:05

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη είχε η Φώφη Γεννηματά πριν από λίγη ώρα. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή και την ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Γεννηματά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τον σχεδιασμό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα. 

Το ραντεβού είχε κανονιστεί – σύμφωνα με πληροφορίες- πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο, ωστόσο απέκτησε ιδιαίτερη σημασία μετά τις χθεσινές εξαγγελίες της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για έκτακτο συνέδριο το φθινόπωρο και την αφαίρεση ουσιαστικά έως τότε των αρμοδιοτήτων της Κεντρικής επιτροπής και του γραμματέα της, Στέφανου Ξεκαλάκη.

Είχαν προηγηθεί “πυρά” του τελευταίου κατά της Φ. Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, ο Σ. Ξεκαλάκης είχε δηλώσει ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ “καταγγέλλει τους μηχανισμούς, ενώ η ίδια είναι αυτή που πάει να στήσει ένα μηχανισμό”.

“Το διακύβευμα, όπως είχε πει, είναι αν θέλουμε ένα μικρό ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα υποτακτικών πολιτικών στελεχών, ή αν θέλουμε μια μεγάλη πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη”.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή