από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Εκτός τόπου και χρόνου οι εκτιμήσεις για εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές

Εκλογές

Σάββατο, 06 Μάιος 2017 12:50

«Πλέον υπάρχει ο χρόνος και η απόλυτη ανάγκη να τεθούν ως προτεραιότητα οι βασικές μεταρρυθμιστικές τομές σε όλα τα πεδία του κυβερνητικού έργου, χωρίς να αγνοείται η καθημερινότητα του πολίτη» δηλώνει ο Νίκος Βούτσης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης μετά την ψήφιση της συμφωνίας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις», ο Πρόεδρος της Βουλής χαρακτηρίζει «εκτός τόπου και χρόνου» τις εκτιμήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινδυνεύσει με εκλογική συντριβή. «Αναζητήστε σε άλλους χώρους τις ιδιοτελείς μετακινήσεις και μεταγραφές βουλευτών».

Παράλληλα, κάνει λόγο για «παρατεταμένη και βαθιά αμηχανία που μαρτυράει έλλειψη στρατηγικής και τακτικής των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο ΠτΒ σημειώνει επίσης ότι «θα πρέπει να μένει πάντοτε ενεργό και με κατάλληλη προετοιμασία όχι μόνο το σχέδιο για την έγκαιρη και βιώσιμη έξοδο της χώρας στις αγορές αλλά βεβαίως και η δυνατότητα θετικής επαναδιαπραγμάτευσης μελλοντικών μέτρων που έχουν αρνητικό κοινωνικό πρόσημο».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή