από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Νίκος Παππάς: Θα πάρουμε στον πρωθυπουργό την καλύτερη γραβάτα

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς

Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 17:02

Τη δήλωση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ότι «θα φορέσει γραβάτα γιατί θα υπάρξει ρύθμιση του χρέους» σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «δεν ξέρω αν θα φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας, ξέρω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δοθεί λύση για το χρέος». «Θα κοιτάξουμε όμως να του πάρουμε την καλύτερη (γραβάτα)» πρόσθεσε χαριτολογώντας. Η λύση για το χρέος, εκτίμησε ο υπουργός, θα βγάζει και το τελευταίο σύννεφο αβεβαιότητας.

Όπως εκτίμησε ο υπουργός, η λύση για το χρέος, θα βγάζει και το τελευταίο σύννεφο αβεβαιότητας, καθώς ο κ. Τσίπρας «έφερε 200.000 νέες θέσεις εργασίας, ενώ επί των προηγούμενων μνημονικών κυβερνήσεων χαθήκαν 800.000 θέσεις εργασίας».

Επιπλέον, ο κ. Παππάς υποστήριξε πως η ύπαρξη των αντίμετρων που ισοσκελίζουν τα μέτρα και το γεγονός ότι η κυβέρνηση έτυχε όλους του στόχους του προγράμματος υπονομεύει στρατηγικά την επιχειρηματολογία της ΝΔ.

Αυτό είναι, είπε, που οδηγεί τον κ. Μητσοτάκη να κάνει πράγματα αλλοπρόσαλλα, να προτείνει δικά του αντίμετρα που σε ορισμένα σημεία υπερακοντίζουν τα δικά μας. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή