από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ασταμάτητος τυφώνας ο Σαμαράς καταστρέφει όλους τους Μητσοτάκηδες - Πως πατρωνάρει τον Κυριάκο

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς

Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 11:35

Στις  3 μετα το μεσημέρι της Δευτέρας είχε κανονιστεί να δει Κυριάκος Μητσοτάκης τον Πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου ,προκειμένου να ενημερωθεί για το Γιούρογκρουπ.  Ξαφνικά ανακοινώθηκε τοι στις 12  θα τον επισκεφθεί ο Σαμαράς στο γραφείο  του στο Μοσχάτο.

Τυχαίο; Δεν νομίζω Τάκη, που έλεγε καμία διαφήμιση.  Ακόμη και αν τους ήλθε να συναντηθούν δευτεριάτικα θα ηταν λογικό να το κάνουν μετά τη συνάντηση Τσιπρα-Μητσοτάκη- για να υπάρχουν και νέα.   Ότι υπήρξε εσπευσμένη συνάντηση πριν , ένα πράγματα δείχνει: κηδεμονία.  Η τουλάχιστον απόπειρα του Σαμαρά να κρατήσει τον Μητσοτακη στη γραμμή του.

Ότι και αν ανακοινωθεί, ποτέ δεν θα μάθουμε τι διημείφθη μεταξύ τους. Το μόνο σίγουρο είναι ο Κυριάκος έκανε ένα ακομη λάθος αποδεχόμενος μια εμβόλιμη επίσκεψη που δείχνει την πατρωνία που ασκεί ο πρώην Πρωθυπουργός του απέναντί του.

Ο παλιός οικογενειακός εχθρός πρώτα κατέστρεψε πολιτικά τη Ντόρα εκμαυλίζοντας τον αδελφό της με ένα υπουργείο,  αλλά φαίνεται το σχέδιο του είναι ολικού αποτελέσματος: θα καταστρέψει και τον Κυριάκο.

anoixtoparathyro.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή