από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Χαμός στην Κεντροαριστερά με την παρασκηνιακή στήριξη που προσφέρει ο Μητσοτάκης στον Θεοδωράκη - Όλο το παρασκήνιο

Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης

Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης

Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017

Oι κακές γλώσσες λένε ότι αποτελούν παρελθόν οι καλές σχέσεις μεταξύ του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη και του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο ένας από το Ηράκλειο, ο άλλος από τα Χανιά αλλά και οι δυο υποψήφιοι για την προεδρία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Στην επιδείνωση του κάποτε καλού κλίματος φαίνεται ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι φήμες που θέλουν τους ανθρώπους του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη να έχουν εντολή για στήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη για την εκλογή του αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού στις τελευταίες εκλογές αν και υποψήφιος στην πατρίδα του τα Χανιά δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής.

Σύμφωνα με τα σενάρια, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί συνεργάτες του από το όμορφο νησί έχουν γίνει αποδέκτες της ανησυχίας του επικεφαλής του Ποταμιού για τις επιδόσεις του στην Κρήτη και τις έχουν συμμεριστεί.

Στόχος είναι να μην επαναληφθεί το κάζο του Σεπτεμβρίου του 2015 καθώς  δεν τον ψήφισαν οι συγχωριανοί του, με αποτέλεσμα να επιλέξει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης.

Οι φήμες έχουν φουντώσει στη μεγαλόνησο καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει δώσει γραμμή να στηριχθεί ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Το αποτέλεσμα είναι, σύμφωνα με τα ίδια σενάρια, ο επίσης κρητικός υποψήφιος, Νίκος Ανδρουλάκης να έχει …ενοχληθεί από τη φερομένη ανάμιξη της ΝΔ και προσωπικά του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη.

neaselida

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή