από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ρουκέτες από το Ποτάμι κατά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για το πρωτοφανές σκάνδαλο με τον αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ

Το Ποτάμι

Το Ποτάμι

Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 20:26

Προκύπτει αντιδεοντολογικό ζήτημα, εφόσον δεν διαψεύδεται, ότι αντιπρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής, εν προκειμένω της ΕΕΤΤ, συμμετείχε ως σύμβουλος υπό κομματική ιδιότητα σε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων, υποστηρίζει το Ποτάμι.

Με ανακοίωση του γραφείου τύπου του κόμματος απαντά στην βουλευτή της ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου που θεωρεί ότι δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου σημειώνοντας τα εξής αυτονόητα. «Σε μια ανεξάρτητη αρχή μπορούν να συμμετέχουν άτομα που είχαν στο παρελθόν κάποια κομματική ιδιότητα. Από τη στιγμή όμως που επιλέγονται να θητεύσουν σε μια ανεξάρτητη αρχή πρέπει να αφήνουν την κομματική τους ταυτότητα έξω από την πόρτα. Ο πρόεδρος και οι αντιπρόεδροι της ΕΕΤΤ δεν επιτρέπεται να αναλαμβάνουν άλλα καθήκοντα ακόμα και χωρίς αμοιβή», επισημαίνει το Ποτάμι.

Στην ανακοίνωση του το Ποτάμι τονίζει ότι παραμένει σταθερό στις αρχές του και είναι υπέρ της πραγματικής ανεξαρτησίας των Ανεξάρτητων Αρχών. «Ο κ. Σπίρτζης και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν δείξει ότι όχι μόνο δεν τη σέβονται, αλλά αντιθέτως την παραβιάζουν συστηματικά. Σεβασμός με πράξεις, λοιπόν, και όχι με ευκαιριακές δηλώσεις», αναφέρει.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή