από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ βγήκε στο Star και προκάλεσε ΣΟΚ στη ΝΔ και στις εφημερίδες του Μαρινάκη

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ

Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017

«Για τα F-16 έγινε ενημέρωση για όλο το πακέτο των 2,4 δις, αλλά η Ελλάδα θα αποφασίσει πόσο από αυτό θα αγοράσει» δήλωσε ο αμερικανός πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Παιατ σε αποκλειστική συνέντευξη στο STAR και συμπλήρωσε «Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα υποστηρίξουν ο,τι αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση, ως δέσμευση της σαν σύμμαχος χώρα που είναι»!

Προφανώς ο κύριος πρέσβης όχι μόνο μας κακομαθαίνει (κατά το παλιό διαφημιστικό σλόγκαν), αλλά έγινε και Συριζαίος! Πώς αλλιώς να εξηγηθούν οι δηλώσεις του, αφού – για παράδειγμα, την ώρα που (τα έγκυρα) «ΝΕΑ» της Πέμπτης έγραφαν ότι «Ο μόνος κερδισμένος από την επίσκεψη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον είναι η γνωστή Lockheed… και ο αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα κύριος Διονύσης, Ντένης για τους φίλους του, Πλέσσας» έρχεται ο «κόκκινος» πρέσβης να μιλήσει στο επίσης καρα- «κόκκινο» STAR για να πει ότι «Θα υπάρξει απτό όφελος για την ελληνική οικονομία. Διότι η «Lockheed» έχει δεκαετή συνεργασία με την ΕΑΒ»!

Πώς τα λέτε κύριε πρέσβη έτσι; Θα ταράξετε τον αντιπολιτευτικό οίστρο της εφημερίδας και της Πειραιώς!

Για αυτό θα αποφύγουμε την αναφορά του «κόκκινου» Τζέφρι στις επενδύσεις και στα μηνύματα στήριξης για το χρέος!

Οπως αντίστοιχα θα αγνοήσουμε ότι ξαφνικά το STAR (που η διοίκηση του έχει προσφύγει στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες) «βάφτηκε» κόκκινο!

enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή