από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Νέες απίστευτες καταγγελίες για την Μαρέβα Μητσοτάκη - Η ανάρτηση που τα έβγαλε όλα στη φόρα

Μαρέβα και Κυριάκος

Μαρέβα και Κυριάκος

Απίστευτες καταγγελίες για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 13:57

Απίστευτες καταγγελίες για τη Μαρέβα Μητσοτάκη και το βιομηχανικό κτίριο του Τζίβρε στο Σουφλί, το οποίο, όπως ισχυρίζεται πρώην δημοτικός σύμβουλος, νοικιάζει σκανδαλωδώς με μόλις 0,58 ευρώ την ημέρα, έναντι 210 ευρώ ετησίως, αντί για 210 ευρώ μηνιαίως, όπως όριζε το τίμημα της προσφοράς που κατέθεσε στο σχετικό διαγωνισμό.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Σπύρος Δέδογλου, πρώην δημοτικός σύμβουλος και μέλος της πρωτοβουλίας πολιτών για δημιουργία δήμου Κοσμοσώτηρας στον Εβρο, καταγγέλλει πως «τελικά το μίσθωμα που πληρώνει η Μαρέβα για το ιστορικό κτίριο του Τζίβρε στο Σουφλί είναι…..210 ευρώ ετησίως!!!!!! Δηλαδή 0,58 σεντς την ημέρα…….αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο τι είναι; Αγάπη της κας Μητσοτάκη για το Σουφλί;».

Υπενθυμίζεται πως από τον Νοέμβριο του 2016, ο Δήμος Σουφλίου προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού για την παραχώρηση μέρους του βιομηχανικού συγκροτήματος. Ο διαγωνισμός έγινε με φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία.

Στη διαδικασία προσήλθε μόνο ένας ενδιαφερόμενος: η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνική Δημιουργικότητα, στην οποία κατακυρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2016. Πρόκειται για εταιρεία με έδρα την Καραγιώργη Σερβίας 7 στην Αθήνα, η οποία ανήκει στον Ιωάννη Κολοτούρα, αδερφό της Δήμητρας Κολοτούρα, συνεταίρο της κας Μητσοτάκη στην εταιρεία ρούχων Zeus+Dione. Το τίμημα διαμορφώθηκε σε 210 ευρώ τον μήνα, μόλις 10 ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης που όριζε ο Δήμος Σουφλίου, η οποία ανερχόταν σε 200 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις νέες καταγγελίες του κ. Δέδογλου, το τίμημα αυτό αφορά τελικώς το ετήσιο ενοίκιο του χώρου και όχι το μηνιαίο…

olympia.gr

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή