από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τη συμμορία και το κύκλωμα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που διέλυσε την Ελλάδα

Ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας

Σάββατο, 03 Μάρτιος 2018

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζει τις αποκαλύψεις της γερμανικής Δικαιοσύνης σχετικά με τις μίζες σε βαλίτσες σε κρατικούς αξιωματούχους για τα έργα στο Μετρό που ήρθε το φως της δημοσιότητας πριν από ένα 24ωρο.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του υπογραμμίζει ότι «κυκλώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διαμοίραζαν κυριολεκτικά τα ιμάτια του ελληνικού λαού πολλά χρόνια πριν μας οδηγήσουν στην κρίση και στα μνημόνια» - «Η κυβέρνηση, κι εγώ προσωπικά, θα επιμείνουμε ως το τέλος: Φως παντού, φως σε όλα!», τονίζει ο πρωθυπουργός

Καταθέσεις, έγγραφα και ηλεκτρονικά αρχεία, που εστάλησαν από τις γερμανικές αρχές και αφορούν μίζες 370 χιλιάδων ευρώ για την υλοποίηση έργων του Μετρό κατά την περίοδο 2003-2007 έχουν στη διάθεσή τους οι εισαγγελείς διαφθοράς. Συγκεκριμένο ποσοστό προμήθειας διοχετεύονταν σε πολιτικά κόμματα, μέσω τροφοδότη λογαριασμού αλλά και σε μετρητά.

Την ίδια στιγμή, με μια δήλωση υψηλών τόνων, ο πρωθυπουργός μέσω της σημερινής «Εφ.Συν.» παρεμβαίνει στη συζήτηση για τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα σκάνδαλα της ΝΟVARTIS, των εξοπλιστικών, της SIEMENS και του ΜΕΤΡΟ εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. «Λειτουργούσαν με όρους μαφίας» τονίζει ο πρωθυπουργός και συμπληρώνει ότι «σε ανώτατο κρατικό και πολιτικό επίπεδο είχε απλώσει τα πλοκάμια της μια συμμορία»

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζει ότι: «Κυκλώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διαμοίραζαν κυριολεκτικά τα ιμάτια του ελληνικού λαού πολλά χρόνια πριν μας οδηγήσουν στην κρίση και στα μνημόνια». Επίσης επισημαίνει ότι «Η κυβέρνηση, κι εγώ προσωπικά, θα επιμείνουμε ως το τέλος: Φως παντού, φως σε όλα!»

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή