από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης ξεμπρόστιασε με στοιχεία την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 14:12

Με αφορμή τα έργα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ξέσπασε «πόλεμος» ανακοινώσεων και κόντρα διαδικτυακή μεταξύ του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Υπουργείου, Γιώργου Χριστοφορίδη και της βουλευτής της ΝΔ, Άννας Ασημακοπούλου. 

Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Χριστοφορίδης, εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή δήλωση της Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Ασημακοπούλου.

O Γ. Χριστοφορίδης απάντησε με στοιχεία (πίνακες) σχετικά με τα έργα που θα οδηγήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας και την επισήμανση ότι επί ΝΔ η χώρα κινδύνευσε να χάσει 1,1 δισ. ευρώ (ευρωπαϊκά κονδύλια) για τα ψηφιακά έργα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα έργα και οι ημέρες της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα της ψηφιακής πολιτικής είναι γνωστά. Η παράταξη της ύφεσης και της λεηλασίας του δημόσιου χρήματος άφησε πίσω της μια χώρα καταδικασμένη στην αιρεσιμότητα, με συνέπεια το “μπλοκάρισμα” κάθε έργου σχετικού με τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Με συνέπεια τον κίνδυνο απώλειας κονδυλίων, ύψους περίπου 1,1 δισ. ευρώ.

Σήμερα, τα στελέχη της ΝΔ, αντί να σιωπούν, κουνούν το δάχτυλο στην Κυβέρνηση που κατάφερε να άρει την αιρεσιμότητα και να δρομολογήσει τα έργα προς το συμφέρον της χώρας.

Προφανώς, θεωρούν πως το πλεόνασμα του θράσους τους θα καλύψει τις αμαρτίες τους. Κάνουν λάθος.

Υ.Γ.: Επειδή, προφανώς, κάτι δεν καταλαβαίνουν εκεί στο Μοσχάτο, αποστέλλουμε εκ νέου τον κατάλογο των εγκεκριμένων έργων».

Δείτε τα έγγραφα και τον... πόλεμο στο twitter που ακολουθούν:

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή