από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΒOΜΒΕΣ ΣΥΡΙΖΑ για Μαρινάκη: «Λάθος υπολογισμό έχει κάνει ο διωκόμενος για ναρκωτικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 22:51

«Οι απειλές και οι προσπάθειες εκφοβισμού από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κι από όσους κρύβονται πίσω τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσουν στο κενό. Λάθος γήπεδο διάλεξαν να παίξουν», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σε αυστηρό ύφος και σκληρό τόνο, «για τις απειλές της Θύρας 7» . «Και κυρίως», συμπληρώνει, «λάθος υπολογισμό έχει κάνει ο διωκόμενος για ναρκωτικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που τους υποκινεί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δε χρωστάει σε κανέναν,  για αυτό και δεν εκβιάζεται από κανέναν», τονίζει και σημειώνει πως «η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού κατανοεί ότι πίσω από την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση κρύβονται επιχειρηματικές και πολιτικές σκοπιμότητες και είναι βέβαιο ότι απομονώνει τέτοιες ολιγαρχικές λογικές και πρακτικές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλα τα πολιτικά κόμματα «να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταδικάσουν, τόσο τους χθεσινούς τραμπουκισμούς, όσο και τη σημερινή ανακοίνωση της Θύρας 7 που προαναγγέλλει αντισυγκεντρώσεις που μας θυμίζουν τις θλιβερές εποχές των Γκοτζαμάνηδων».

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή