από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Παρέμβαση ΒΟΜΒΑ και αποκαλύψεις από τον Βασίλη Λεβέντη για την απόπειρα να κλέψουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ

Ο Βασίλης Λεβέντης

Ο Βασίλης Λεβέντης

Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 16:04

O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μίλησε για το ζήτημα της ονομασίας της Μακεδονίας, τα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματος του Αριστείδης Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην δικαστική υπόθεση του Δικεφάλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι η Θεσσαλονίκη παραμένει στις επάλξεις: "Έτσι πρέπει γιατί απ’ ότι βλέπετε είναι έτοιμη να δώσουν το όνομα Μακεδονία. Όλα τα κόμματα είναι έτοιμα. Νέα Δημοκρατία, Σύριζα, ΚΚΕ, όλοι. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για καινούργιο συλλαλητήριο. Η Ένωση Κεντρώων έχει προγραμματίσει μεγάλη συγκέντρωση στις 7 Μαϊου στο Βελλίδειο".

Για το ζήτημα της ονομασίας της Μακεδονίας: "Τους έχει περάσει η άποψη ότι να φύγουν τ’ αλυτρωτικά να δώσουμε τ’ όνομα. Υπάρχει τίποτα πιο αλυτρωτικό από το ίδιο το όνομα; Αυτοί θα κάνουν δύο μήνες ότι συμμορφώνονται και μετά θ’ αρχίσουν τα ίδια. Τι θα κάνει τότε ο Τσίπρας χαρακίρι;".

Για τον φόβο της κυβέρνησης: "Για να κερδίσει πέντε μήνες πρωθυπουργία, κάνει το χατίρι των Αμερικανών".

Για τα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματος του Αριστείδης Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ: "Παρέστη ο βουλευτής σε μία συγκέντρωση οπαδών η οποία ήταν λίγο θερμόαιμη. Άρχισαν οι ιαχές κατά του ελληνικού κοινοβουλίου, ένα γνωστό σύνθημα και βρήκαν όλοι τώρα αφορμή να φάνε το κεφάλι του Φωκά. Ο βουλευτής δεν είπε αυτό το σύνθημα και δεν αντέδρασε. Έπρεπε να κάνει ένα νεύμα όχι τέτοια. Κι αυτός παρασύρθηκε από το κλίμα το οποίο ήταν διπλά αρνητικό. Την ιαχή αυτή δεν την φώναξε ο Φωκάς. Την φώναξε η συγκέντρωση και απλά ο Φωκάς ήταν παρών και δεν πρόλαβε δια νεύματος ν’ αντιδράσει".

Για την δικαστική υπόθεση του ΠΑΟΚ: "Να βάλουνε ένα πρόστιμο στον Σαββίδη για παράδειγμα 30.000 ευρώ, αλλά τον ΠΑΟΚ να τον αποκαταστήσουν σε ότι αφορά τους βαθμούς. Αυτό είναι το σωστό. Δεν πρέπει η ομάδα να πληρώσει την όποια απερισκεψία . Όλοι όσοι έχουν ομάδες οπλοφορούν".

Για το ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο: "Εννοείται ότι πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο. Και όχι στα δικαστήρια. Είχα προειδοποιήσει να μην κάνουν το λάθος και κόψουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ".

Πηγή: ARENA FM 89, 4 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή