από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο χρησμός της Πυθίας: Δυστυχώς ο Τσίπρας θα πληρώσει πολύ ακριβά τη στήριξη στον Παππά

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς

Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2020

Δυστυχώς ο Τσίπρας με τη στήριξη που παρέχει στον Παππά και παρά τα όσα έρχονται στο φως θυμίζει εκείνο που έκανε ο Μητσοτάκης. Τι έκανε ο Μητσοτάκη; Ακόμη και όταν βρισκόταν η ΝΔ στην αντιπολίτευση δεν απομάκρυνε ή έστω δεν έβαζε στον πάγο κανένα στέλεχος του κόμματός του, κανέναν συνεργάτη του που εμπλεκόταν σε σκανδαλώσεις υποθέσεις. 

Η διαφορά του Τσίπρα με τον Μητσοτάκη είναι ότι ο δεύτερος έχει ισχυρό σύμμαχο τη διαπλοκή, η οποία θέλει να τελειώνει με τον Αλέξη Τσίπρα, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Παράταξη. 

Ο Νίκος Παππάς έχει εκθέσει τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ο δεύτερος συνεχίζει να τον στηρίζει. Ο Νίκος Παππάς έχει εκθέσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Αλέξης συνεχίζει να τον στηρίζει. Ο Νίκος Παππάς έχει εκθέσει τη Δημοκρατική Παράταξη, αλλά ο Τσίπρας τον στηρίζει. Τι πετυχαίνει με αυτό; Να δυναμώνουν οι ψίθυροι και να γίνονται κραυγές για το τι μπορεί να συνδέει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον στενό του συνεργάτη που να είναι τόσο ισχυρό. 

Κάνει λάθος ο Αλέξης Τσίπρας. Η κοινωνία πιστευει ότι ο Αλέξης ήταν ενήμερος για την απαράδεκτη δραστηριότητα του υπουργού του. Μόνο που ο Νίκος Παππάς είναι "καμμένο πολιτικό χαρτί". Άραγε θέλει κι ο Τσίπρας να "καεί" μαζί του; Ή μήπως θα επιβεβαιώσει εκείνο που ισχυρίζονται οι εχθροί ότι θα πέσουν και οι δύο μαζί; 

Λάθος, μεγάλο λάθος. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή