από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που θα στελεχώσουν το κανάλι του Βρυώνη (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ο Βρυώνης

Ο Βρυώνης

Πέμπτη, 31 Μάιος 2018

Σε Νέο Κανάλι μετονομάζεται το Extra 3 του Φίλιππου Βρυώνη και  θα βγει στον αέρα από την ίδια συχνότητα του Extra 3 αλλά με διαφορετικό πρόγραμμα. Το κανάλι που είναι τοπικής εμβέλειας (θα εκπέμπει μόνο στην Αττική), ξεκινάει το πρόγραμμά του τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, με πολλές ζωντανές εκπομπές.Στον ενημερωτικό τομέα ο Γιάννης Παπαγιάννης και η Ανδριάνα Ζαρακέλη, θα παρουσιάζουν καθημερινά στις 11:00 και για ένα δίωρο, το Αποκαλυπτικό Δελτίο. 

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15:00-18:30 η Αμέλια Αναστασάκη και η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, μέσα από την εκπομπή τους «Εχουμε και λέμε» παρουσιάζουν την... κοινωνική και ανθρώπινη πλευρά της ζωής.

Η Βασιλική Πετρίδου και η Νατάσσα Βαρελά επιμελούνται και παρουσιάζουν την εκπομπή «Πρώτα η υγεία» ενώ τα Σαββατοκύριακα «ζωντανεύουν» με τον Θανάση Πάτρα και την Αντελίνα Βαρθακούρη από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι που παρουσιάζουν το LIVE WEEKEND.

Επίσης η Νένα Χρονοπούλου προχωρά σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για όλα όσα απασχολούν καθημερινά τον άνθρωπο ενώ ο Θάνος Παπαδημητρίου ταξιδεύει τους τηλεθεατές με εικόνες μέσα από την κάμερα της εκπομπής του TRAVEL GUIDE, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου μας.

zoornalistas.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή