από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Το τερμάτισαν: Γελάνε και τα τσιμέντα με την «ψεκασμένη» εφημερίδα «Φιλελεύθερος» - Δείτε τι έγραψαν οι άνθρωποι

Φιλελεύθερος

Φιλελεύθερος

Σάββατο, 30 Ιούνιος 2018

Το τερμάτισαν στον «Φιλελεύθερο»: Επειδή λέει η αυριανή συνάντηση των αντιπροσώπων του Ποταμιού θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ! Και ξέρετε γιατί; Επειδή το Ποτάμι είναι το δεύτερο κόμμα μετά τον ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποιεί το Μέγαρο (στα 27 χρόνια λειτουργίας του) για κομματική εκδήλωση! Προφανώς το έκαψαν οι Πουαρό του πολιτικού ρεπορτάζ!

Για να μην το φορτώσουμε όλο όμως στην εφημερίδα, στο ρεπορτάζ η διαπίστωση αποδόθηκε σε κύκλους της Χαριλάου Τρικούπη! Αναφέρει συγκεκριμένα: «Το γεγονός ότι το Ποτάμι είναι το δεύτερο κόμμα μετα τον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο στα 27 χρόνια λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών επιλέγει να το χρησιμοποιήσει για κομματική συνεδρίαση, σχολιάστηκε πικρόχολα στη Χαριλάου Τρικούπη. Η συγκεκριμένη πολιτική ενέργεια κρίθηκε μεν απο κάποιους ως «ασήμαντη λεπτομέρεια», κατα μια εκδοχή γνωστών και έμπειρων στελεχών ομως, «εχει συμβολικό χαρακτήρα». Επιβεβαιώνει με εναν τροπο οτι υπάρχει κρυφή ατζέντα προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ – υποστηρίζουν». Γελάνε και τα τσιμέντα με τα γνωστά και έμπειρα στελέχη που επικαλείται το ρεπορτάζ!

Σημείωση, δεν αμφισβητούμε ούτε γνωρίζουμε αν υπάρχει κρυφή ατζέντα ή προσέγγιση Ποτάμι – ΣΥΡΙΖΑ… Γνωρίζουμε με βεβαιότητα όμως οτι αυτά τα επιχειρήματα που δήθεν το αποδεικνύουν είναι για γέλια!

enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή