από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Βόμβες» και αποκαλύψεις LIVE από τον Νίκο Παππά για το (ελληνικό) κανάλι που παίζει το βρώμικο παιχνίδι του Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς

Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 00:08

Νέες "ρουκέτες" και αποκαλύψεις από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά στο Epsilon για τον βρώμικο ρόλο που διαδραματίζουν συγκεκριμένοι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί γύρω από τα ελληνοτουρκικά.

Διαβάστε τι είπε ο Νίκος Παππάς, δείτε και το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε πολύ εύκολα σε ποιους αναφέρεται. 

«Η ανησυχητική πλευρά του ζητήματος δεν είναι ένα τούρκικο σήριαλ, είναι μια ειδησεογραφία η οποία επιλέγει, δυστυχώς, να αναδεικνύει κάποιες φορές -υπέρ του δέοντος και με ψέματα- κάποιες δυνατότητες που έχει ο “ανήσυχος” γείτονάς μας, ενώ οι δυνατότητες, η αμυντική θωράκιση και η αποτρεπτική δυνατότητα της χώρας μας αποκρύπτονται από τα ίδια δελτία.

Αυτό για ελληνικό κανάλι είναι ανησυχητικό. Θα ήθελα να είμαι πάρα πολύ καθαρός. Δεν θα μείνουμε με το στόμα μας κλειστό. Αν αυτά τα φαινόμενα συνεχιστούν, θα μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις.

Αυτό που λέω το καταλαβαίνει, νομίζω, και ο Έλληνας τηλεθεατής, ο οποίος μπορεί πάρα πολύ καθαρά να δει στο πρόγραμμα ενός σταθμού και στη ροή των εκπομπών του εάν και κατά πόσο προβάλλεται και υπερπροβάλλεται ο κ. Ερντογάν ή όχι.

Και δεν ξέρω μήπως κάποιες εκλεκτικές ή εμπορικές συγγένειες (σ.σ.: των σταθμών) επηρεάζουν και τη γραμμή τους για τη συμφωνία με την  πΓΔΜ. Διότι είναι απολύτως σαφές ότι ο εξ Ανατολών γείτονάς μας δεν θα ήθελε ποτέ η Ελλάδα με την πΓΔΜ να φτάσουν σε συμφωνία. Θα ήθελε να συνεχίσει στο όραμα του μουσουλμανικού τόξου, το οποίο την Ελλάδα θα την περικυκλώσει, αυξάνοντας την επιρροή του στο βόρειο γείτονά μας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή