από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Έβριζα τον Φουρθιώτη στα μούτρα του – Θα σου μπιπ και θα μου μπιπ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Κυριακή, 08 Ιούλιος 2018

Η Ναταλία Γερμανού στην τελευταία της εκπομπή στο πρωινό του Σαββατοκύριακου αποχαιρέτησε το Epsilon ευχαριστώντας πρώτα από όλους τους τεχνικούς του καναλιού για τη βοήθειά τους.

Το ίδιο έκανε και για τον πρώην ιδιοκτήτη του σταθμού, Φίλιππο Βρυώνη καθώς και έναν έναν όλους τους συνεργάτες της.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν τα λόγια που αφιέρωσε στον Μένιο Φουρθιώτη:

«Οφείλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον Μένιο Φουρθιώτη γιατί είναι ο άνθρωπος, ο οποίος με προσκάλεσε στο Epsilon, μου έκανε τα πάντα εύκολα ώστε να έρθω εδώ πέρα και να βρίσκω τα προβλήματά μου λυμένα. Ήταν εδώ στα δύσκολα, στα εύκολα, στα άσχημα και στα ωραία. Με τον Μένιο κι εμένα έχει συμβεί το εξής: Έχουμε τσακωθεί πάρα πολλές φορές, πάρα πολλές φορές, αλλά ποτέ ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τη σημασία αυτού του πράγματος. Στην τηλεόραση μας είναι πολύ εύκολο να θάβουμε τους πάντες όταν αυτοί δεν είναι παρόντες. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό, μου αρέσει όταν τσακώνομαι να βρίζω τον άλλον στα μούτρα.

Με τον Μένιο, λοιπόν, δεν θα σας το κρύψω ότι περάσαμε και στιγμές δύσκολες γιατί ήταν ο διευθυντής μου και ήμουν η παρουσιάστριά του. Πολλές φορές τσακωθήκαμε αλλά πάντα τα χώναμε ο ένας στα μούτρα του άλλου. Μπιπ κι εσύ μπιπ και θα σου μπιπ και θα μου μπιπ. Και όταν περνούσε αυτό και το λύναμε, μου έλεγε συγγνώμη και του έλεγα συγγνώμη και η ζωή συνεχιζόταν. Και όταν είχα πρόβλημα τον έπαιρνα και μου το έλυνε».

dailymedia.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή