από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Είναι επίσημο και δεν είναι πλάκα - Δείτε που θα είναι υποψήφιος ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Κυριακή, 08 Ιούλιος 2018

Κανένας, πλην ενός μέλους του πάνελ του, δεν περίμενε αυτό που ανακοίνωσε στον αέρα των «Αποκαλυπτικών» ο παρουσιαστής και πρώην διευθυντικό στέλεχος του Epsilon, Μένιος Φουρθιώτης.

Ο παρουσιαστής ανήγγειλε, σε ανεπίσημη πρώτη, την υποψηφιότητά του, ως δημοτικός σύμβουλος, στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες πρόσθεσε μόνο το κομμάτι που θα ζητήσει να ασχοληθεί και κλείνοντας έδωσε μία γενική υπόσχεση για το έτος που έρχεται.

«Θέλω να σας πω και κάτι για να ξέρετε, θα κατέβω υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Θα πούμε τα υπόλοιπα μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ούτε με πολιτικά χρώματα, ούτε με τίποτα… Έχω ζητήσει να αναλάβω το εμπορικό κομμάτι του συγκεκριμένου δήμου. Από τις πολύ μεγάλες εταιρείες της χώρας θα ζητήσω -επειδή αυτό το κανάλι χτίστηκε από το μηδέν στα οικονομικά και πουλήθηκε κερδοφόρο- να κάνουμε το ίδιο. Θα ζητήσω να βοηθήσουν τους δημότες, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα, τους ανθρώπους που έχουν παιδιά και δεν μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας και να έχουν ένα μηνιαίο ποσό σαν εισόδημα. Ετοιμαστείτε, γιατί το 2018 – 2019 θα είναι πολύ καυτή χρονιά, σας το υπόσχομαι. Και θα είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική», ήταν τα ακριβή λόγια του Μένιου Φουρθιώτη.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή