από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Αποκαλυπτικό το παρασκήνιο της αποχώρησης της Σάσας Σταμάτη από τον ANT1

Σάσα Σταμάτη

Σάσα Σταμάτη

Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2018

Η αποχώρηση της Σάσας Σταμάτη από τον ΑΝΤ1 ξάφνιασε πολλούς.

Η δημοσιογράφος αποτελούσε μέλος της επιτυχημένης ομάδας της Φαίης Σκορδά και αποφάσισε να αποχωρήσει για να κάνει κάτι διαφορετικό. Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό «People» είχε περάσει από δοκιμαστικό για το «Lucky Room» μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Εγώ ήθελα να μείνω στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, όμως, ένιωθα πως είχε έρθει η στιγμή να δοκιμαστώ και σε κάτι άλλο. Ήμουν επτά χρόνια στο Πρω1νό και όλοι μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να μου δώσουν κάτι παραπάνω στο κανάλι αν δεν το ζητήσω εγώ» σημείωσε η δημοσιογράφος.

Τελειώνοντας την περσινή σεζόν είχες πει στη Φαίη ή στον Γιάννη Λάτσιο ότι θέλεις να κάνεις και κάτι άλλο;

«Με τη Φαίη κατά καιρούς το συζητούσαμε. Της είχα πει πως θα μου άρεσε να δουλέψω με τον Θέμο Αναστασιάδη στο ΟΛΑ, και μάλιστα η Φαίη μου είχε πει πως θα μου ταίριαζε. Όμως, ήταν απλά μια επιθυμία μου. Πήγα, λοιπόν, πέρσι τέτοια εποχή στον Λάτσιο και του είπα ότι περνάμε ωραία στο Πρω1νό αλλά θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο παράλληλα. Όχι κάτι αναγκαστικά με εμένα σε πρώτο ρόλο, αλλά μια εκπομπή σε άλλη ζώνη ώστε να φανεί και μια άλλη πτυχή του εαυτού μου. Τον ρώτησα μήπως είμαι υπερβολική ή μήπως είναι ακόμα νωρίς, αλλά μου είπε ότι έχω δίκιο και ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα. Μου ζήτησε λίγο χρόνο. Έκτοτε δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Τον καταλαβαίνω, όμως, και εκείνον γιατί έχει πολλούς ανθρώπους να αξιοποιήσει στις εκπομπές».

Άρα δεν είχες ποτέ μία επίσημη απάντηση από το κανάλι.

«Όχι. Τότε στεναχωρήθηκα, γιατί είμαι και λίγο αισθηματίας…»

Στη Φαίη είχες πει πως, αν δεν βρεθεί κάτι άλλο, δεν θα συνεχίσεις στο Πρω1νό;

«Της είπα ότι προτιμώ να δοκιμαστώ σε κάτι καινούριο και να αποτύχω παρά να μείνω με το απωθημένο. Βέβαια, με έπαιρνε τότε να πάρω το ρίσκο, γιατί είχα και βασική δουλειά, την εφημερίδα».

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή