από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πανικός στον ΣΚΑΪ μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Παππά - Νέα σκληρή απάντηση από το περιβάλλον του υπουργού

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς

Κυριακή, 22 Ιούλιος 2018 12:58

«Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τη διοίκηση του ΣΚΑΙ στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής σε σχέση με τις δηλώσεις του Νίκου Παππά στην ΕΡΤ 3» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Κώστας Αγόρης σε επικοινωνία που είχε με το Enimerosi24. Συμπληρώνοντας, «Η θέση μας είναι σταθερή απέναντι στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Θεωρούμε ότι παίζουν ύμνους για τον τούρκο πρόεδρο, ενώ την ίδια ώρα στάζουν δηλητήριο για τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα». Και ο εκπρόσωπος του υπουργού κατέληξε αναφέροντας, «Θεωρούμε ότι ο τούρκος παραγωγός επηρεάζει θεμελιακά τη γραμμή του καναλιού σε εθνικά θέματα όπως το Μακεδονικο και τα ελληνοτουρκικά».

Χθες  το πρωί λοιπόν υπήρξε διαρροή στο enimerosi24.gr ότι υπήρξε επικοινωνία μεταξύ στελέχους του ΣΚΑΪ για όσα έχει δηλώσει ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, σχετικά με την υπερπροβολή του Ερντογάν από το σταθμό.

Έτσι μετά από λίγες ώρες, ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Υπουργού, Κώστας Αγόρης, διέψευσε πως υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία.

Νωρίτερα το enimerosi24.gr μετέδιδε: 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΙ Εύη Κουτσαυτάκη διαμαρτυρήθηκε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, μετά το ξέσπασμα του για τη φιλοτουρκική γραμμή του καναλιού. Κι αυτό διότι η δήλωση του υπουργού είχε απήχηση στην κοινή γνώμη που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε αυτήν τη συγκυρία με την κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Η σκληρή επίθεση του υπουργού σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ 3 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Δεν με πειράζει αν βγαίνει κάποιος και με λέει φασίστα, έχουμε δημοκρατία… Αλλά να ξέρουν ότι δεν περνάει απαρατήρητη η προβολή του Ερντογάν 13 φορές την ημέρα και μιάμιση φορά των ελληνικών θέσεων. Είναι γνωστή η σχέση του σταθμού με τον τούρκο επιχειρηματία που έχει στενές σχέσεις με τον Ερντογάν»!

Η δήλωση αυτή του υπουργού προκάλεσε πανικό στο Φάληρο, δεδομένης της ευαισθησίας των Ελλήνων στις επανωτές τουρκικές προκλήσεις, αλλά και επειδή είχε ισχυρές δόσεις αλήθειας… Μετά από αυτό λοιπόν ακούστηκε ότι υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης του ΣΚΑΙ, με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες που να αφορούν σε πρόσωπα και ακριβείς διαλόγους.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή