από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Τρελαμένος τσιρίζει ο Παπαχρήστος επειδή δεν τον διαβάζει κανένας πια (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Παπαχρήστος

Ο Γιώργος Παπαχρήστος

Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018

Να κλάψει κανένας ή να γελάσει; Πως είναι δυναατόν ένας δημοσιογράφος, ο οποίος έχει ξεπέσει και ο οποίος κάθε τρεις και λίγο ζητά συγγνώμη επειδή μεταδίδει ψεύτικες ειδήσεις, να ασκεί... κριτική στην ΕΡΤ για τις τηλεθεάσεις; Και πως μπορεί να ασκεί κριτική όταν η δημόσια τηλεόραση ανεβαίνει διαρκώς; 

Ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη σύνταξη (για αυτόν ακριβώς οφείλει κάποιος να δείχνει κατανόηση), από τη στιγμή που δεν μπορεί (λόγω ηλικίας(;), λόγω βαρεμάρας(;), λόγω απαξίωσης προς το πρόσωπό του(;) ) να κάνει ρεπορτάζ, έχει αρχίσει και τσιρίζει κατά της ΕΡΤ. 

Το ερώτημα είναι το εξής: Ποιος διαβάζει την ξεπεσμένη εφημεριδούλα στην οποία εργάζεται; Ας ρίξει μία ματιά στις κυκλοφορίες ο Παπαχρήστος. Θα του κάνει καλό.  

Θα σας πούμε ένα μυστικό: Είμαστε οι τελευταίοι που διαβάζουμε τον Παπαχρήστο, ο οποίος αποτελεί μουσειακό είδος της δημοσιογραφίας. Και έτσι, μέσω ημών, που αναμεταδίδουμε τα όσα γραφικά και αστεία γράφει διαβάζουν μερικές χιλιάδες αναγνώστες και τον Παπαχρήστο. 

Δείτε τώρα τι έγραψε για την ΕΡΤ

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή