από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτα πράγματα - Γιώργος Τράγκας: «Ο Θεός έχει αναλάβει δράση για να φύγει ο Τσίπρας» (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας

Δευτέρα, 30 Ιούλιος 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσα θα διαβάσετε παρακάτω είναι αληθινά. Υπάρχουν συμπολίτες μας που θεωρούν πως επειδή ο... Τσίπρας δεν παραιτείται έχει αναλάβει δράση ο Θεός για να φύγει.

Τι μπορεί να σχολιάσει κανένας, όταν κάποιος ισχυρίζεται πως "ο Θεός οδήγησε στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους για να φύγει ένας πρωθυπουργός;"

Διαβάστε τι αναφέρει ο ίδιος στο fb. Τα πιστεύει αυτά που γράφει: 

Ανήμερα στην επέτειο των γενεθλίων μου έχω αύριο έκτακτη εκπομπή 8 με 10 στα Παραπολιτικά FM, στους 90,1. Αύριο θα αναφερθώ στις μάστιγες του Θεού που έχουν πέσει πάνω στον Πρωθυπουργό. Πότε φλέγεται ο τόπος και πότε πλημμυρίζει. Είναι καταραμένος. Θα ακολουθήσουν τα σύννεφα των ακρίδων και η εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου. Ο Απριλιανός κλώνος και ο πολιτικός εσμός που τον ακολουθεί, ήδη καταλαβαίνει ότι εκτός από την οργή του λαού, υπάρχει και η οργή του Θεού. Όταν θα φύγει, πιθανότατα θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα. 

Αύριο σας περιμένω 8 με 10 στους 90,1. 

Μέχρι στιγμής έχουμε επισήμως 91 νεκρούς, δεκάδες στα νοσοκομεία, πολλοί από τους οποίους διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και κανείς δεν παραιτείται. Και ο Τσίπρας δεν πάει σπίτι του. Γι΄ αυτό και έχει αναλάβει δράση ο Θεός… Ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή