από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Έσπασαν τα τηλέφωνα στον ΣΚΑΪ από έξαλλους τηλεθεατές - Οργή για Πορτοσάλτε και ΣΙΑ

Ο Άρης Πορτοσάλτε

Ο Άρης Πορτοσάλτε

Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018

Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει. Και τι κατάλαβε μεταξύ άλλων αναφορικά με την τραγωδία στην ανατολική Αττική; Πως ο ΣΚΑΪ περίμενε σαν το κοράκι ώστε να κάνει μικροπολιτική για λογαριασμό του Μητσοτάκη και της παρέας του. Πως ο ΣΚΑΪ περίμενε στη γωνία ώστε επάνω στα πτώματα και την καταστροφή να ξεσπάσει με λύσσα κατά της κυβέρνησης. 

Το δελτίο ειδήσεων του σταθμού του Φαλήρου έχει ήδη πάρει την απάντηση από τους τηλεθεατές, οι οποίοι γυρίζουν κανάλι. Το δελτίο ειδήσεων του σταθμού του Αλαφούζου βυθίζεται.

Εκτός αυτού, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού έχει πάρει φωτιά, με τα τηλέφωνα να έχουν σπάσει κυριολεκτικά εξαιτίας της οργής των τηλεθεατών που αντιδρούν στην βρώμικη προπαγάνδα του ΣΚΑΪ. 

Εκείνο που έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι η διαφήμιση των χορηγών σε LIVE μετάδοση επάνω στα αποκαΐδια και φυσικά η αθλιότητα του Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος ήταν ασυγκράτητος στην μετάδοση fake news, δίνοντας ρεσιτάλ παραπληροφόρησης για μικροπολιτικούς σκοπούς. 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή