από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτο: Τα ΜΜΕ του Μαρινάκη δυσφορούν επειδή η Δικαιοσύνη ασχολείται με τα αμαρτωλά δάνεια των κομμάτων

Απίστευτα πράγματα

Απίστευτα πράγματα

Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018

«ΤΑ ΝΕΑ» του Βαγγ. Μαρινάκη δυσφορούν σήμερα όχι επειδή η Δικαιοσύνη ασχολείται με τη ζοφερή υπόθεση των «θαλασσοδανείων» των κομμάτων αλλά επειδή δεν παρέμεινε η υπόθεση -όπως και τόσες άλλες- στο αρχείο!

«Ξέθαψαν» τις δικογραφίες με τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, γράφει η εφημερίδα, εκφράζοντας περίπου αποτροπιασμό για το πώς έχει τελικά καταντήσει η Δικαιοσύνη!

Η ιδιόκτητη δημοσιογραφία έχει πλέον περάσει σε άλλη πίστα, εγκαλώντας τη Δικαιοσύνη όταν προσπαθεί να διαλευκάνει τις υποθέσεις που οδήγησαν τη χώρα και τους πολίτες της στη χρεοκοπία.

Ούτε οι εξεταστικές επιτροπές ούτε η Βουλή ούτε τα πορίσματα ούτε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν αρκούν για να πείσουν τον όμιλο Μαρινάκη ότι κάπου κάπου οι σκανδαλώδεις υποθέσεις οφείλουν να μπαίνουν κάτω από τον φακό της Δικαιοσύνης.

Μεγάλη μερίδα της 4η εξουσίας στην Ελλάδα, προκειμένου να συνταχθεί με την ανάγκη της Ν.Δ. να κυβερνήσει τη χώρα, δεν ενοχλείται πλέον από τις χρόνιες καθυστερήσεις στην απονομή δικαίου.

Δεν ενοχλείται ούτε από τις σκανδαλώδεις υποθέσεις που έμπαιναν σωρηδόν στο αρχείο και στα συρτάρια με γρήγορες αντικαταστάσεις ή βολικές παραιτήσεις των αρμόδιων εισαγγελέων.

Ενοχλείται όταν επιτέλους κάποτε -έστω και αργά- οι δικαστικοί λειτουργοί αποφασίζουν να ξεκαθαρίσουν τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Ας μην παραπονιόμαστε όμως! Σε άλλες χώρες που δικαστές προσπάθησαν να εφαρμόσουν την επιλογή «καθαρά χέρια» το πλήρωσαν ακόμα και με τη ζωή τους.

efsyn.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή