από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτες αθλιότητες Λοβέρδου για την επίθεση στον Κωνσταντινέα - Έχει ξεφύγει ο κλακαδόρος του Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Λοβέρδος

Ο Γιάννης Λοβέρδος

Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018

Στο σύνολο τους καταδίκασαν την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, το κόμματα του δημοκρατικού τόξου, κάνοντας λόγο για πρακτικές που δεν έχουν θέση στις δημοκρατίες.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας έκανε μάλιστα λόγο για αυτονόητη καταδίκη, επισημαίνοντας πως στην πολιτική αντιπαράθεση δεν έχει θέση η βία.

Ωστόσο όσοι… βιάστηκαν να καταδικάσουν την επίθεση, μεταξύ άλλων και η Πειραιώς, μάλλον δεν έλαβαν υπόψιν τον… Γιάννη Λοβέρδο.

Ο δημοσιογράφος, γνωστός τον τελευταίο καιρό κυρίως για την αναπαραγωγή ή και δημιουργία fake news, σχολίασε πριν από λίγο πως «δεν μας τα λέει καλά ο σύντροφος Κωνσταντινέας».

Σε ένα tweet που ακροβατεί ανάμεσα στην κάλυψη και την ενθάρρυνση της βίας ακροδεξιών, προσθέτει:

«‘Μαϊμού’ ήταν η δήθεν ‘φασιστική’ επίθεση που δέχτηκες. Με οργανωμένους οπαδούς διαπληκτίστηκες για το ποδόσφαιρο. Κι εσύ τους πούλησες τσαμπουκά. Κομμένη λοιπόν η παπάντζα, οι κοροϊδίες δεν περνάνε πια…».

Η συγκεκριμένη περίπτωση έφερε στο μυαλό πολλών χρηστών στα social media και τη δολοφονία Φύσσα, κατά την μετάδοση της οποίας ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανέφερε, αρχικά, πως «τον σκότωσαν για το ποδόσφαιρο»

Το επίμαχο tweet:

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή