από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Το άγριο επειδόδιο με την Μπάγια και η απάντηση του Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Παπαδάκης και Μπάγια Αντωνοπούλου

Γιώργος Παπαδάκης και Μπάγια Αντωνοπούλου

Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα απουσιάζει από το πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης κλήθηκε να δικαιολογήσει την απουσία αυτή και να απαντήσει στις φήμες περί τσακωμού.

Μετά και τη χτεσινή της απουσία της δημοσιογράφου, οι φήμες για έντονο επεισόδιο με τον παρουσιαστή, άρχισαν να φουντώνουν, αναγκάζωντας τον να πάρει θέσει και να δικαιολογήσει την απουσία της από το πάνελ της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος τόνισε:

«Να σας καλημερίσουμε και να σας καλωσορίσουμε. Λείπει η Μπάγια μας. Και εδώ να δώσουμε ορισμένες εξηγήσεις για τα διάφορα που ακούγονται. Καταρχήν είμαστε μια οικογένεια. Που μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, μπορεί και να μην υπάρχουν. Τώρα το τι γράφεται και τι ακούγεται, δεν είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει. Δε μας αφορά όμως.»

«Αυτό για να το λύνουμε το θέμα. Γιατί εμάς μας αρέσει να τα λέμε όλα. Και δεν αφήνουμε άλλους να μιλάνε για μας. Για αυτό αφήνω στην άκρη μικρά η μεγάλα κουτσομπολιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το κοριτσάκι μας είναι σε άδεια. Και της ευχόμαστε όταν ξαναγυρίσει να είναι γερή και δυνατή.»

Και υπογράμμισε:

«Η Μπάγια είχε μια φοβερά πετυχημένη παρουσία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και μια φοβερή πίεση όμως. Ο σταθμός την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε άδεια στον Ρογκάκο. Δεν είναι μόνο ο Ρογκάκος. Αν δεν ήταν η Μπάγια δεν θα τα έφερναν βόλτα. Έτσι λοιπόν για λίγες ημέρες, μετά από μια μικρή αδιαθεσία, που συνοδεύεται και από την άδειά της. Και από την άλλη εβδομάδα πάλι εδώ είμαστε. Πάντως είμαστε μια μικρή και ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμα και αν έχουμε μικρές εντάσεις, εμείς ξέρουμε να τις ξεπερνάμε με τον τρόπο μας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή