από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η αιφινιδιαστική εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης

Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στα νέα στούντιο του Epsilon -προσεχώς Open TV– στην Παιανία, πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την πρόοδο των εργασιών.

Σύμφωνα με το Secret, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και οι στενοί συνεργάτες του ενημερώθηκαν για τη διαδικασία μετακόμισης των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ απέκτησε και μία πρώτη εικόνα για τη χωροταξία των κτιρίων.

Παράλληλα με την αυτοψία, έγινε συζήτηση για το χρονοδιάγραμμα της πρεμιέρας του νέου προγράμματος, καθώς και για διάφορες τεχνικές λεπτομέρειες αναφορικά με τις εκπομπές που ετοιμάζονται.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, εντείνονται σε όλα τα μέτωπα οι διαδικασίες ώστε να μην υπάρξει νέα εβδομαδιαία αναβολή για την «επανεκκίνηση» του σταθμού και να ανοίξει η αυλαία στις 24 του μήνα.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στις εγκαταστάσεις

Σύμφωνα με τις typologies.gr τα περισσότερα προβλήματα για τη μετεγκατάσταση του καναλιού ξεπεράστηκαν.

Απομένουν αυτά της παραγωγής του δελτίου ειδήσεων, στα οποία δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς η ενημερωτική ζώνη θα συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση του νέου στίγματος του καναλιού.

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή