από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Χαμός δημόσια ανάμεσα στην γυναίκα του Στουρνάρα και τον Βαξεβάνη (ΦΩΤΟ)

Ο Βαξεβάνης και η σύζυγος του Στουρνάρα

Ο Βαξεβάνης και η σύζυγος του Στουρνάρα

Κυριακή, 21 Οκτώβριος 2018 15:35

Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο κατάθεση νέας προστατευόμενης μάρτυρας θέτει υπό την εισαγγελική έρευνα την εταιρεία MINDVIEW Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Έρευνας, η οποία έχει μετόχους τη Λίνα Στουρνάρα-Νικολοπούλου και μέλη της οικογενείας της, απαντά η κ. Νικολοπούλου καταγγέλλοντας «προσπάθεια σπίλωσης του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα».

Συγκεκριμένα η κ. Νικολοπούλου αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι« η εταιρεία MINDVIEW δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την εταιρεία Novartis ούτε έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια». «Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Θεωρούνται ψιλά γράμματα στα υπόγεια όπου εξυφαίνονται τα σενάρια σπίλωσης του συζύγου μου Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και της οικογένειάς μας», σημειώνει.

«Ο Κώστας Βαξεβάνης αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας μου ας προσέλθει στα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι αγωγές μου και μηνύσεις εναντίον του, αντί να ζητά διαρκώς αναβολές…», επισημαίνει.

«Η εταιρεία MINDVIEW είναι εταιρεία έρευνας αγοράς και διεξάγει έρευνες στον τομέα της υγείας, που είναι και η ειδικότητά μου, σύμφωνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία και δεοντολογία. Συμβάλλεται με νόμιμες συμβάσεις και συμμορφώνεται με τους νόμους του κράτους. Τα τελευταία δύο χρόνια οι εταιρείες μου ελέγχονται διαρκώς και εξονυχιστικά από όλες τις επιτροπές ελέγχου και δυστυχώς για τους συκοφάντες μου, ουδέν έχει προκύψει.Η συνέχεια στα δικαστήρια. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η προστασία της κουκούλας ημερομηνία λήξεως…», καταλήγει η ανακοίνωση.

H απάντηση Βαξεβάνη

«Μετά τη Ράικου η κυρία Στουρνάρα. Κυρία Στουρνάρα μου, εμείς δεν πάμε στα δικαστήρια επειδή μας κατηγορούν για κλέφτες και επίορκους αλλά γιατί μας κάνετε μηνύσεις εσείς. Εσείς γιατί πάτε;», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκδότης του «Documento» Κώστας Βαξεβάνης.

neaselida.gr

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή