από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτο: Δεν υπάρχει το κανάλι με το οποίο συμφώνησε η Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου

Τετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 22:34

Μία από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές περσόσες, συνυφασμένες με τον όρη ενημέρωση στην ελληνική τηλεόραση, είναι η Πόπη Τσαπανίδου, με εικοσαετή και βάλε εμπειρία από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, αλλά και από κάθε σχεδόν είδος ενημερωτικής εκπομπής.

Από πρωινές εκπομπές, σε μεσημεριανά μαγκαζίνο ως και την περυσινή της μετάβαση στο δελτίο ειδήσεων του Star, η Πόπη Τσαπανίδου παραμένει ενεργεί και δοκιμάζει κάθε πτυχή της δημοσιογραφικής της ιδιοότητας, μαζί με αυτή της παρουσιάστριας.

Η μετακόμισή της όμως στο Star δε θα μακροημερεύσει καθώς πληροφορίες τη θέλουν να έχει συμφωνήσει με άλλον σταθμό και να δίνει τέλος στη συνεργασίας της με το κανάλι, λίγο μετά την επισημοποίηση των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τυπολογίες, η μελαχρινή δημοσιογράφος, έχει βάλει πλώρη για έναν σταθμό που ακόμα δεν… υπάρχει. Το σάιτ αναφέρει ότι η Πόπη Τσαπανίδου συμφώνησε να συνεργαστεί με τη διεύθυνση τηλεόρασης της Άλτερ Έγκο.

Το κανάλι, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν κατάφερε να είναι στους σταθμούς που πήραν μία από τις 6 τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας γενικού τύπου και ο ρόλος της Πόπης Τσαπανίδου στον σταθμό δεν έχει ακόμα γίνει γνωστός.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή