από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Η πρεμιέρα της Έλλης Στάη στο Open

Η πρεμιέρα της Έλλης Στάη στο Open

Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2018 11:44

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Τετάρτης το νέο πρόγραμμα του Open. Η αρχή έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη. Η πολύπειρη δημοσιογράφος αφού έπεσαν οι τίτλοι αρχής καλωσόρισε τους τηλεθεατές.

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη άλλαξε τελείως χαρακτήρα και αποκτά πλούσιο πρόγραμμα τόσο στην ψυχαγωγία όσο και την ενημέρωση. Στόχος δεν είναι άλλος από την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης.

Το βράδυ της Τετάρτης μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έκαναν πρεμιέρα η εκπομπή «Κουζίνα για δύο» και οι σειρές «Πρίγκιπας της φωτιάς» και «Ου Φονεύσεις».

Κατάφερε όμως να κερδίσει τους τηλεθεατές τις πρώτες ώρες προβολής του; Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB από τις 19:00 το απόγευμα οπότε και έκανε πρεμιέρα μέχρι και τα μεσάνυχτα σημείωσε 8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό.

Ειδικότερα το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη σημείωσε 11,4% στο γενικό σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό. Μένει να δούμε που θα κινηθούν τα νούμερα τις επόμενες μέρες οπότε και θα υπάρχει πλήρης εικόνα του νέου προγράμματος

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή