από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Τραγικές στιγμές για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

Τρίτη, 06 Νοέμβριος 2018

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ μετά την απόφαση του Νίκου να ξεκουραστεί φέτος και να παραμελήσει λίγο τα επαγγελματικά του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το ζευγάρι δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες!

Συγκεκριμένα από την μέρα που ξεκίνησε την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ η Τατιάνα Στεφανίδου, άγνωστοι έχουν κάνει άνω κάτω την ζωή του ζευγαριού! Δεν είναι λίγες οι υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί η παρουσιάστρια και έχει ακούσει το κράξιμο του κοινού!

Το θέμα ωστόσο δεν είναι μόνο ότι απλά κράζουν την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά ορισμένοι έχουν περάσει και σε ακόμα πιο ακραίο επίπεδο! Συγκεκριμένα δεν είναι λίγα τα απειλητικά γράμματα που έχουν φτάσει στο σπίτι του ζευγαριού τρομοκρατώντας την παρουσιάστρια!

Αρχικά ήταν η υπόθεση με την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας και την  ψηφοφορία, μετέπειτα ο μουσουλμάνος δίγαμος καλεσμένος που είχε στην εκπομπή της και σήμερα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με την 19χρονη παιδοκτόνο από την Πετρούπολη!

Πολλοί φαίνεται να διασκεδάζουν με την συγκεκριμένη φάρσα, όμως το ζευγάρι δεν το έχει πάρει στην πλάκα και έχει πάει πολλά από τα γράμματα αυτά στην Αστυνομία! Δεν είναι και λίγο να απειλούν την ζωή σου άλλωστε, με την Τατιάνα να έχει σε όλο αυτό δίπλα της τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο!

Πηγή: athensmagazine.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή