από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αυτοί είναι οι επιχειρηματίες που διεκδικούν τις ορφανές τηλεοπτικές άδειες εκτός από τον Μαρινάκη (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τετάρτη, 07 Νοέμβριος 2018 18:59

Και εκεί που υποτίθεται ότι άρχισαν να αποκαθίστανται οι ισορροπίες στο τηλεοπτικό τοπίο με τις πέντε πανελλαδικές άδειες, ξέσπασε μεγάλη αντάρα. 

Δεν είναι μόνο η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη (προσέλαβε και την Πόπη Τσαπανίδου στη θέση της διευθύντριας ειδήσεων) να διεκδικήσει την έκτη άδεια. Είναι πως ξαφνικά στο παιχνίδι ετοιμάζονται να μπουν άλλοι τρεις παίκτες. Και δεν πρόκειται για.. τίποτα παιδάκια ή κάποιους μωροφιλόδοξους. Μιλάμε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη (εφοπλιστής, επιχειρήσεις στα πετρελαιοειδή και πολλές άλλες), τον Βίκτωρα Ρέστη (εφοπλιστής και μάλιστα μεγάλος) και τον Δημήτρη Μάρη (ο μεγαλύτερος στο ιντερνετικό στοίχημα και με πολλά sites). Και όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι θα αγριέψει για τα καλά, ιδίως αν λάβουμε υπόψη ότι έρχονται εκλογές και η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να δει τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τηλεόραση, αφού ξέρει πολύ καλά ότι θα είναι ένα σφόδρα εχθρικό κανάλι. 

Αλλά σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται και οι άλλοι πέντε καναλάρχες. Βλέπετε η διαφημιστική πίτα δεν θα μοιραστεί στα πέντε αν δοθούν άλλες δύο άδειες, αλλά στα επτά. Και όπως γίνεται αντιληπτό κάποιοι από τους επτά δεν θα προλαβαίνουν να υπολογίζουν τις ζημιές. 

Γ. Χρηστάκης (eretikos)/zoornalistas.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή