από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ρεζίλι των σκυλιών έγινε πασίγνωστη παρουσιάστρια στο μαγαζί που τραγουδάει ο Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος

Σάββατο, 17 Νοέμβριος 2018

Καλά το ξέρουμε ότι πολλοί από τους παρουσιαστές είναι όχι απλά τσιγκούνηδες αλλά και απαράδεκτοι τζαμπατζήδες!!!

Αλλά να είσαι τζαμπατζής εκεί που σε καλούν, μόνο και μόνο επειδή έχεις μία εκπομπή στην τηλεόραση αυτό σε κάνει φτηνό, λίγο και δεύτερο!

Μία τέτοια ιστορία έχω διηγείται το Vandas στο Youweekly.gr, στο μαγαζί που τραγουδάει ο Ρέμος με την Βανδή!

Πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια με δική της εκπομπή στην τηλεόραση τηλεφωνεί στο μαγαζί και κλείνει τραπέζι! Οι Υπεύθυνοι του καταστήματος, φροντίζουν λόγω του ονόματος της και επειδή είναι επαγγελματίες να την τοποθετήσουν κάπου καλά στη σάλα και φροντίζουν επίσης σε αυτήν και στην παρέα της να προσφέρουν και λουλούδια εκ μέρους του Αντώνη Ρέμου!

Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είχε πάρει μαζί της μία κουστωδία αυλικών και κολάκων που στο σύνολό όλοι μαζί φτάσανε στα 10 άτομα!

Ήπιαν λοιπόν δυόμιση μπουκάλια βότκα special παρακαλώ και όταν ήρθε η ώρα να φύγουνε σηκώνεται επιδεικτικά η παρουσιάστρια και ξεκινάει προς την έξοδο. Λογαριασμό γιόκ (όχι στα τουρκικά)

Την βλέπει ο μετρ του καταστήματος και λέει στον υπεύθυνο που ήταν στη συγκεκριμένη σειρά τραπεζιών... «Τι συμβαίνει γιατί η κυρία φεύγει χωρίς να ζητήσει λογαριασμό;»

Τρέχει λοιπόν ο δύσμοιρος ο σερβιτόρος και με πολλή ευγένεια σταματάει την παρουσιάστρια και της λέει:

«Ξέρετε πρέπει να δούμε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας!»

Η παρουσιάστρια γυρνάει λοιπόν και του λέει με αυθάδεια... «Λογαριασμό; Εγώ δεν πληρώνω ποτέ στο Ρέμο, εγώ του κάνω διαφήμιση, που είμαι εδώ σήμερα»

Η παρουσιάστρια μετά απ’ αυτό το σύντομο διάλογο ξεκινάει να φύγει και ο σερβιτόρος απλά σηκώνει τα χέρια του προς τον μετρ! Τότε ανάβουν τα λαμπάκια του μέτρ και πιάνει την παρουσιάστρια από το χέρι λίγο πριν την έξοδο και της λέει:

« Κυρία μου ευχαρίστως μία άλλη φορά να σας φιλοξενήσουμε εγώ όμως για σήμερα δεν έχω τέτοια εντολή από τον Αντώνη ούτε από τη Δέσποινα,όποτε θέλετε να κανονίσουμε το λογαριασμό»

Η παρουσιάστρια που τότε κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να φύγει απ’ το μαγαζί δίχως να πληρώσει και που πολύ πιθανόν θα γινόταν και ρεζίλι των σκυλιών δημοσίως, βγάζει από την πανάκριβη τσάντα της,λοιπόν, την χρυσή κάρτα της Alphabank και λέει στον μέτρ «Κρατά από εδώ και να ξέρεις πως δεν θα με ξαναδείτε ποτέ»

Δεν ξέρουμε αν το βράδυ μετά το πρόγραμμα ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο μετρ του καταστήματος, τα γκαρσόνια και οι ιδιοκτήτες έβαλαν τα κλάματα επειδή αυτή η πασίγνωστη παρουσιάστρια δεν θα ξανά έρθει στο Αθηνών Αρένα! Αλλά ένα ξέρουμε... η συγκεκριμένη παρουσιάστρια πήρε ένα πολύ καλό μάθημα ότι δημοσιότητα δεν εξασφαλίζει πάντα το τζάμπα!!! Άλλη μπορεί να τα ανέχονται τα σοβαρά μαγαζιά όμως δεν παίζουν με κάτι τέτοια!

youweekly.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή