από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά - Ποια είναι η απόφαση του καναλιού

Ο Γιώργος Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς

Κυριακή, 18 Νοέμβριος 2018

Η πολυπόθητη συμφωνία που επιθυμούσε ο όμιλος ΣΚΑΪ, προκειμένου να κλείσει τη συχνότητα που θα φιλοξενήσει το αμιγώς ενημερωτικό του κανάλι, τον ΣΚΑΪ 24, επιτέλους ολοκληρώθηκε και πλέον η έναρξη της λειτουργίας του μπαίνει στην τελική ευθεία και προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο του 2019.

Ο όμιλος του Γιάννη Αλαφούζου αναζητούσε ένα κανάλι που να κατέχει νόμιμη άδεια περιφερειακού καναλιού, τουλάχιστον μέχρι να προκηρυχθούν οι νέες άδειες για τα περιφερειακά κανάλια.

Η συχνότητα αυτή βρέθηκε και δεν είναι άλλη από το πρώην «Α-Β» συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη, το οποίο και κατείχε νόμιμη άδεια ενημερωτικού περιφερειακού καναλιού.

Οι προσλήψεις ξεκίνησαν, το ίδιο και οι βολιδοσκοπήσεις δημοσιογράφων για τη στελέχωσή του, η οποία αναμένεται να γίνει κυρίως από πρόσωπα του ΣΚΑΪ και στελέχη του Mega.

Ακόμη, βολιδοσκοπούνται πρώην δημοσιογράφοι του Mega με το πρώτο όνομα να έχει γίνει ήδη γνωστό. Πρόκειται για τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος υπολογίζεται για τη μεσημβρινή ζώνη του νέου καναλιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ένθετου των «Παραπολιτικών» ο Γιώργος Αυτιάς δεν θα αναλάβει κάποια συγκεκριμένη ζώνη στο νέο κανάλι, αλλά θα είναι συχνά καλεσμένος στις εκπομπές του σταθμού.

athensmagazine

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή