από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΣΟΚ στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου - Τον «έκοψε» στον αέρα μετά από όσα είπε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου

Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018

Tην ώρα που η Τατιάνα Στεφανίδου περίμενε να μιλήσει μια δημοσιογράφος για το σκάφος του Ριχάρδου και να δώσει τις σχετικές λεπτομέρειες κάτι πήγε στραβά… 

Η Τατιάνα όλο χαρά έκανε μια εισαγωγή σχετικά με το θέμα και περίμενε με αγωνία τη Γεωργία Καραβιώτη να βγει να μιλήσει.  Την επαίνεσε, την αποκάλεσε «λαγωνικό» και προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο γιατί έβλεπε ότι καθυστερούσε να πιάσει γραμμή.

«Έλα Γεωργία μου πες μας για το σκάφος» είπε αλλά η Γεωργία δεν ακουγόταν καθαρά γιατί είχε επιστροφή…

«Ελάτε, παιδιά, ακούω τη φωνή μου, σας παρακαλώ» είπε και κρατούσε τα χέρια της. «Σας παρακαλώ φίλοι μου από το κοντρόλ» τόνιζε και ξανατόνιζε…

Η Γεωργία όμως, δεν τα κατάφερε ποτέ και η Τατιάνα Στεφανίδου, με την άνεση που της δίνουν τα ατελείωτα «τηλεοπτικά χιλιόμετρα» που έχει διανύσει έπαιξε μπάλα μόνη της. Η παρουσιάστρια μας έδωσε όλες τις πληροφορίες για το σκάφος του Ριχάρδου αφήνοντας να φανεί και ένας μικρός εκνευρισμός για τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν…

Το χθεσινό σοκ 

Και χθες συνέβη κάτι στον αέρα όμως που τάραξε την Τατιάνα Στεφανίδου σε ζωντανή μετάδοση, καθώς ο μάρτυρας της εκπομπής «μαζί σου» του ΣΚΑΪ, παρά ήταν … γλαφυρός. 

Η εκπομπή «Μαζί σου» είχε σε ζωντανή σύνδεση από την περιοχή του Βοτανικού, έναν κάτοικο της περιοχής που εξηγούσε, τι γίνεται τα βράδια εκεί. Αφορμή του ρεπορτάζ ήταν ο φερόμενος βιασμός του ταξιτζή από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά, στα σκοτεινά δρομάκια της περιοχής.

Ο κ.Γιάννης ήταν ανυπόμονος καθώς ήθελε να περιγράψει τα όσα σοκαριστικά συμβαίνουν τις νύχτες εκεί, όπου κάνουν εκπορνεύονται άνδρες. Όμως παρουσίασε κάπως …άκομψα την όλη κατάσταση και αιφνιδίασε τον ρεπόρτερ Στρατή Λημνιό και την παρουσιάστρια της εκπομπής Τατιάνα Στεφανίδου.

 Αμέσως η Τατιάνα, καθώς είναι πεπειραμένη, έκοψε τον «αέρα» του λαλίστατου κ. Γιάννη και τον επανέφερε στην τάξη, λέγοντάς του ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν είναι σωστό να ακούγονται στον τηλεοπτικό «αέρα..

neaselida.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

΄
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή