από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ηχηρό «χαστούκι» στην Έλενα Ακρίτα - Καταπέλτης η μαρτυρία

Η Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα

Κυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018

Ηχηρό «χαστούκι» στην Ελενα Ακρίτα από τη μαμά της Ασπασίας Μπόγρη, του κοριτσιού που το 2013 δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τον ίδιο της τον πατέρα.

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της δημοσιογράφου, όπως «αστεία» και «δήθεν κουλτουριάρα», η Σπυριδούλα Φατούρου πήρε θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή.

«Θα μιλήσω για εκείνο το “σκουπίδι” που εσείς αποκαλέσατε. Αυτός ο άνθρωπος έκανε την κόρη μου να γελά από τα 4 χρόνια της έως τα 17. Αυτός ο άνθρωπος εξακολούθησε να κάνει την κόρη μου να γελά, γιατί ήρθε να τη δει στο κέντρο αποκατάστασης. Η Ασπα μου δεν μιλά και δεν κινείται. Ομως γελά. Κι εκείνη την ημέρα γέλασε πάλι με τον δικό της Μάρκο. Και εξακολουθεί να την κάνει να γελά, γιατί της πρόσφερε κάτι που το κράτος και όλοι εσείς οι δήθεν κουλτουριάρηδες δεν έχετε κάνει: ένα μέσο μεταφοράς» έγραψε στην ανάρτησή της στο facebook η ηρωίδα μάνα και συνέχισε με ακόμα πιο σκληρά λόγια: «Αφού λοιπόν κρίνετε το κοινό του Μάρκου, αυτομάτως κρίνετε την κόρη μου. Και εδώ βγάζω κυνόδοντες, κυρία Ακρίτα. Κρίνετε ένα παιδί με παιδεία, με μόρφωση. Ενα παιδί που έφτασε να είναι καθηλωμένο και που η μόνη της χαρά είναι κάποιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όπως ο Μάρκος».

Φανερά εξοργισμένη, η κυρία Φατούρου ολοκλήρωσε το post-καταπέλτη συστήνοντας στη δημοσιογράφο να σκέφτεται προτού γράψει! «Μάθετε λοιπόν από εμένα, μια απλή γυναίκα, πως πρέπει να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν μιλήσετε (...) Κρατήστε την (δήθεν) κουλτούρα σας για εσάς (...) Τάχα πως έχετε θιχτεί γιατί προσβάλλει μια γκάμα ανθρώπων που εσείς τους σέβεστε. Είστε το λιγότερο αστεία, κυρία Ακρίτα. Με σεβασμό, μια μαμά από το κοινό του κ. Σεφερλή».

espressonews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή