από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η οργισμένη αντίδραση της Έλλης Στάη για τον άγριο καβγά στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Open

Open

Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 15:53

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open TV, Έλλη Στάη, αντέδρασε για τον φερόμενο καβγά της, στο κανάλι ιδιοκτησίας, Ιβάν Σαββίδη.

Η Έλλη Στάη αντέδρασε έντονα – «Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου… »

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε γράψει το Σαββάτο, στο tinasmess: «Τι κι αν οι πόρτες ήταν κλειστές, οι φωνές της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, Ελλης Στάη, ακούγονταν μέχρι έξω. Τώρα σε ποιους φώναζε; Μέσα στο γραφείο ήταν η σκηνοθέτις του δελτίου, αλλά και στελέχη του ενημερωτικού τομέα του καναλιού Η Στάη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε στους παρευρισκόμενους ότι είναι άσχετοι από τηλεόραση και πως την βγάζουν σαν μύγα. Μάλιστα, ήταν τόσο απότομη που η σκηνοθέτις έβαλε τα κλάματα και βγήκε από το γραφείο σε άσχημη κατάσταση.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο κανάλι είναι ότι δεν μιλάει κανείς στη Στάη, ενώ όλοι έχουν να λένε για το «ύφος εκατό καρδιναλίων της “σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας».

Η απάντηση

Η Έλλη Στάη αντέδρασε στις φήμες και έγραψε στο twitter: «Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές και να βλέπουν… οράματα για εμάς στο OpenTv. Δεν ιδρώνει το αυτί μας.

YΓ: Να προσέχουν τα μεγάλα sites τα copy paste των χολερικών».

 neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή