από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτα πράγματα: Ο Μαρινάκης απαγόρευσε την είσοδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» στο γήπεδο του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 14:43

Με λευκή σελίδα αντί για την περιγραφή του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μίλαν κυκλοφόρησε η «Εφημερίδα των Συντακτών» την Παρασκευή. 

«Ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας για την ελλιπή ενημέρωση, αλλά, όπως μας ενημέρωσαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Λόγω αυξημένης ζήτησης και κάλυψης των θέσεων στα δημοσιογραφικά του γηπέδου μας, δεν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας για τον αγώνα με τη Μίλαν. Θα προσπαθήσουμε να σας φιλοξενήσουμε στο γήπεδο Καραϊσκάκης σε επόμενο αγώνα της ομάδας μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον. Να είστε καλά!» ανέφερε σχετικά η εφημερίδα.

Να σημειωθεί πάντως πως στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουν υπάρξει κατα το παρελθόν καταγγελίες για απαράδεκτες συμπεριφορές προς του δημοσιογράφους.

Να σημειωθεί ακόμη ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, έχει στην κατοχή του τις εφημερίδες «Νέα» και «Βήμα» ενώ αυτή την περίοδο προετοιμάζει το τηλεοπτικό του εγχείρημα. Στην κατοχή του είναι και το πρακτορείο «Άργος» που μετράει τις κυκλοφορίες των εφημερίδων.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή