από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο άσσος που κρύβει στο μανίκι ο Ιβαν Σαββίδης για να κάνει την μεγάλη ανατροπή

Ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης

Σάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018

Αποφασισμένος να εκτοξεύσει την τηλεθέαση του Open είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν πτοείται από τα χαμηλά νούμερα και επιχειρεί ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, με στόχο το κανάλι να αναρριχηθεί στην κορυφή της τηλεθέασης.

Οι τεχνικοί στο κανάλι της Παιανίας δουλεύουν πυρετωδώς για να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση των νέων μηχανημάτων και των ολοκαίνουργιων control rooms, διεθνών προδιαγραφών, που θα δώσουν τέλος στα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα στις ειδήσεις και στα ζωντανά προγράμματα.

Σύμφωνα με τις typologies η ενεργοποίηση του νέου εξοπλισμού είναι μια μεγάλη επένδυση που θα λύσει όλα τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα στα ζωντανά προγράμματα.

Όλα αυτά, λίγο πριν τον αγιασμό που θα τελεστεί στις 17 Δεκεμβρίου στις νέες εγκαταστάσεις στην Παιανία από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, παρουσία του Ι. Σαββίδη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα ο επιχειρηματίας βρέθηκε στην Παιανία όπου και πραγματοποίησε συναντήσεις με στελέχη του σταθμού, ενώ βρέθηκε και στο newsroom, όπου μίλησε στους εργαζόμενους για τους στόχους που έχει θέσει για το Open.

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή