από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Το όργιο φημών για την Έλλη Στάη και η αλήθεια - Ο αποκαλυπτικός διάλογος

Η Έλλη Στάη

Η Έλλη Στάη

Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2019

Οι φήμες περί κακών σχέσεων της Έλλης Στάη με τους υπεύθυνους του OPEN καλά κρατούν, με καμία από τις δύο πλευρές, ωστόσο, να μην έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό.

Τώρα, έρχεται η νέα συνέντευξη της δημοσιογράφου, μέσω της οποία ξεκαθαρίζει πως όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν δεν είναι παρά ανυπόστατες φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως οι σχέσεις της με το κανάλι είναι άψογες.

Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους του καναλιού ποιες είναι;

«Άριστες!».

Τρεις μήνες μετά τη συμφωνία σας με το OPEN, νιώθετε δικαιωμένη με την απόφασή σας; Βαδίζει η συνεργασία σας όπως προσδοκούσατε;

«Εννοείται πως ναι. Πιστεύω ότι, όταν κάτι ξεκινάει από την αρχή, απαιτείται τεράστια επιμονή και προσήλωση για να πετύχεις τους αρχικούς στόχους. Είμαι από τους ανθρώπους που κρατούν μικρά καλάθια, τα γεμίζουν και στη συνέχεια παίρνουν τα μεγαλύτερα.

Δεν κρατάω τεράστια καλάθια για να τα βλέπω άδεια. Αυτή είναι η οπτική μου σε όλα τα πράγματα στη ζωή: Η επιμονή και η στοχοπροσήλωση είναι τα στοιχεία που πρέπει να δουλεύονται. Βεβαίως και αισθάνομαι πως η επιλογή μου είναι σωστή, αφού υπάρχουν τα υλικά των καλών συνεργασιών, των υγιών προβληματισμών, της εργατικότητας.

Κι εκεί πάνω πρέπει να δουλέψουμε για τους επόμενους μήνες. Οι τρεις μήνες είναι μικρό διάστημα, οπότε χρειάζεται λίγο χρόνος ακόμη μέχρι να κάνουμε τον πρώτο απολογισμό, οπότε θα δούμε τι θα πρέπει να διορθώσουμε και πού θα στοχεύσουμε».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή