από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ με αλλαγή διεύθυνσης - Η επίσημη ανακοίνωση

ΣΚΑΙ

ΣΚΑΙ

Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 11:50

Ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη διεύθυνση ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Νίκος Φιλιππίδης. Ο οικονομικός συντάκτης θα αποχωρήσει από τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, θέση που κατείχε από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Όπως αναφέρει το aixmi.gr ο δημοσιογράφος «πλήρωσε» την υποχώρηση των ποσοστών του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού επί των ανταγωνιστών του. Σημειώνεται ότι από το κανάλι του Φαλήρου υπήρχαν σκέψεις ακόμη και για αλλαγή ώρα του κεντρικού δελτίου.

Ο Νίκος Φιλιππίδης είχε ραντεβού με την διευθύνουσα σύμβουλο του καναλιού Εύη Κουτσαυτάκη όπου και του ανακοινώθηκε η απόφαση.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά στο κανάλι καθώς οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν εξαιρετικές. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Φιλιππίδης είχε αντικαταστήσει τον Σεπτέμβριο του 2017 τον Σταμάτη Μαλέλη που αποφάσισε να ακολουθήσει πολιτική καριέρα.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί και ο αντικαταστάτης του.

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

«Ο Νίκος Φιλιππίδης δεν θα ασκεί από σήμερα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη θητεία, κατά την οποία το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του σταθμού βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των τηλεθεατών. Ο Νίκος Φιλιππίδης συνεχίζει στο δυναμικό του Ομίλου και θα συμβάλλει με το ρεπορτάζ και το σχόλιό του καθημερινά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ».

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή