από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αποκαλύψεις για πασίγνωστο γιαουρτωμένο Έλληνα δημοσιογράφο που συνεργάζεται με διαπλεκόμενους επιχειρηματίες

Novartis

Novartis

Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019

Σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα "Δημοκρατία" είχε το ακόλουθο ιδιαίτερα ενδιαφέρον σχόλιο με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο Novartis: 

Σε site ιδιοκτησίας απολυμένου από εφημερίδα δημοσιογράφου, ο οποίος συνεργάζεται με όποιον διαπλεκόμενο επιχειρηματία εξυπηρετεί τα συμφέροντά του, αλλά και που υποστηρίζει κάθε παλαιοσυστημική φωνή, διαβάσαμε μαζί με τη δημοσίευση της αποκάλυψης της «δημοκρατίας» σχετικά με την άρνηση εισαγγελέα να παραλάβει στοιχεία από τις αμερικανικές Αρχές για την υπόθεση Novartis και ένα σχόλιο για τις πολιτικές απόψεις που δήθεν «απηχεί» η εφημερίδα μας. Πιθανότατα, για να αποδυναμώσει το ρεπορτάζ μας και να καλύψει... κάποιους, όπως συνήθως εντέλλεται να πράττει. 

O κ. πρώην δημοσιογράφος και νυν «παράγοντας», ο οποίος ξεκίνησε τη διαδρομή του έχοντας στενές επαφές με -ποιον άλλον;- τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια άλλαξε αλλεπάλληλες φορές πολιτικά γυαλιά, φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τις πολιτικές αποχρώσεις, καθώς ο ίδιος τις αλλάζει εν ριπή... γιαουρτιού. Θα του ήταν, όμως, χρήσιμο στον αγώνα που δίνει για να καλύψει τα ισχυρά πρόσωπα τα οποία τον στηρίζουν να μην προχωρά σε κρίσεις, τις οποίες κυρίως ο ίδιος δεν θα μπορέσει να αντέξει, εάν πυροδοτηθούν!

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή