από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

To email που μας έστειλε η Αλεξία Μπακογιάννη για το ρεπορτάζ της «Νέας Σελίδας»

Η Αλεξία Μπακογιάννη

Η Αλεξία Μπακογιάννη

Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 21:31

Από την εταιρεία της Αλεξίας Μπακογιάννη λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω email:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.periodista.gr/politiki/article/103793/iliggo-prokaloun-ta-chrimatika-posa-pou-pire-i-alexia-mpakogianni-apo-ton-laurentiadi?fbclid=IwAR2m-79cItNm63Ani77-LGR_JEzfk_MI4lnhSvCiHaurZFXAFgEJMUV4fTE   αναδημοσιεύετε ένα άρθρο της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» (έκδοση 16ης Δεκεμβρίου 2018), σχετικά με την κυρία Αλεξία Μπακογιάννη και την εταιρία ΑΙΑ RELATE A.E. Το άρθρο αυτό είναι ψευδές και συκοφαντικό και για το λόγο αυτό η «Νέα Σελίδα» προχώρησε σε ρητή ανάκλησή του με νέο δημοσίευμα στο φύλλο της 30ης Δεκεμβρίου 2018.

Παρακαλούμε όπως πράξετε άμεσα το ίδιο για την αποφυγή νομικών ενεργειών.

Επισυνάπτεται το δημοσίευμα και ακολουθεί το πλήρες κείμενο με το οποίο η εφημερίδα προχώρησε στην ρητή ανάκληση του δημοσιεύματος. 

Ανακαλούμε το δημοσίευμα της 16/12/2018 σχετικά με την Αλεξία Μπακογιάννη

Στο φύλλο της 16ης Δεκεμβρίου 2018 η Νέα Σελίδα δημοσίευσε ρεπορτάζ με τίτλο Χορηγός της Αλεξίας ο Λαυρεντιάδης που αφορούσε στη συνεργασία της επικοινωνιολόγου Αλεξίας Μπακογιάννη και της εταιρείας της ΑΙΑ Relate Α.Ε με τις εταιρείες Alapis και Νεοχημική του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Εξ αφορμής αυτού η κυρία Μπακογιάννη απέστειλε εξώδικο στην εφημερίδα θεωρώντας ότι το δημοσίευμα προσέβαλε την προσωπικότητά της αλλά και τη φήμη της εταιρείας της. Στο εξώδικο σημειώνεται ότι η κυρία Μπακογιάννη είναι επικοινωνιολόγος και ελεύθερος επαγγελματίας και στο πελατολόγιο της εταιρείας της υπάρχουν πολλές εταιρείες ανάμεσά τους και οι εταιρείες Alapis και Νεοχημική στις οποίες η ΑΙΑ Relate Α.Ε παρείχε υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας έναντι αμοιβής. Ως εκ τούτου η ίδια και η εταιρεία της δεν έλαβαν άμεσα ή έμμεσα δωρεά ή χορηγία από τις εταιρείες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Επιπλέον το ποσό των 818.000 ευρώ που αναφέρει το δημοσίευμα ότι έλαβε η εταιρεία ήταν στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας αλλά και συμπεριελάμβανε κόστη τρίτων προμηθευτών. Το δημοσίευμα ειδικά όσον αφορά στην κυρία Μπακογιάννη και στην εταιρεία της ΑΙΑ Relate Α.Ε ήταν αναληθές. Η εφημερίδα μας σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούσε τη δημοσίευση άρθρου που να είναι προσβλητικό για την τιμή και την υπόληψή της γι αυτό και το ανακαλούμε ρητά και ζητούμε συγγνώμη.

Σχόλιο Periodista.gr: Εφόσον η "Νέα Σελίδα" ανακαλεί το ρεπορτάζ της, το οποίο αναδημοσιεύσαμε, ανακαλούμε κι εμείς. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή