από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Αυτοί είναι οι πασίγνωστοι μνηστήρες για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ

Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 11:59

Ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη διεύθυνση ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Νίκος Φιλιππίδης. Ο έμπειρος οικονομικός συντάκτης μετά από συνάντηση που είχε με τη διευθύνουσα σύμβουλο του καναλιού Εύη Κουτσαυτάκη απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του.

Ο Νίκος Φιλιππίηδης που θα συνεχίσει να εργάζεται στο κανάλι ως οικονομικός συντάκτης είχε αντικαταστήσει τον Σταμάτη Μαλέλη τον Σεπτέμβριο του 2017. Πλέον στο Φαλήρο αρχίζει η κούρσα διαδοχής ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του.

Ήδη πάντως έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα για την αντικατάσταση του Νίκο Φιλιππίδη.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr ένα από τα ονόματα είναι του Νίκου Στραβελάκη. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος είχε τεθεί επικεφαλής του εγχειρήματος του ΣΚΑΪ 24 το οποίο όμως έχει «παγώσει».

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο πρώην δημοσιογράφος του Mega στηρίζεται από ανώτατο στέλεχος του καναλιού ωστόσο η… άλλη πλευρά του σταθμού έχει προτείνει άλλο πρόσωπο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν προσεγγίσει τον Βασίλη Παπαδρόσο διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ALPHA.

Η ιστοσελίδα enimerosi24. gr αναφέρει και το όνομα του Στράτου Μπαλή. Ο νυν διευθυντής ειδήσεων του Open έχει θητεύσει στον ΣΚΑΪ και γνωρίζει τα… κατατόπια του καναλιού.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή