από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Τον φώναξε στο γραφείο του και του είπε: «Πάρε την αποζημίωσή σου και φύγε»

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 11:39

Με μια λιτή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha επισημοποίησε το πρωί της Πέμπτης τη λήξη της συνεργασίας του με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσο. Οπως αναφέρεται «το κανάλι τον ευχαριστεί θερμά για την εντεκάχρονη συνεργασία και προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

Χθες βράδυ ο Β. Παπαδρόσος αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και ευχαρίστησε όλους οσοι συνεργάστηκαν μαζί του στο κανάλι. Οταν κάποιοι τον ρώτησαν αν θα πάει στο Φάληρο, όπως ακούγεται, ο Β. Παπαδρόσος δήλωσε «ίσως πάω ΣΚΑΪ, ίσως κάπου αλλού» σημειώνοντας με νόημα πως η απόφαση για να φύγει από τον Alpha ήταν της διοίκησης και όχι δική του.

Σχετικά με την απομάκρυνση Παπαδρόσου το enimerosi24 γράφει ότι το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς λέγεται οτι φώναξε ο ίδιος τον Βασίλη Παπαδρόσο στο γραφείο του και του ανακοίνωσε την πρόθεση του να τον αντικαταστήσει, του δήλωσε οτι θα αποζημιωθεί κανονικά και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο κανάλι.

zoornalistas.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή