από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πυρηνική «βόμβα» από τον Ιβάν Σαββιδη με τον Λάκη Λαζόπουλο - Όλο το παρασκήνιο

Λάκης Λαζόπουλος και Ιβάν Σαββίδης

Λάκης Λαζόπουλος και Ιβάν Σαββίδης

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019

Μεταγραφή κυριολεκτικά «βόμβα» για το Open Tv του Ιβάν Σαββίδη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τα χέρια με τον Λάκη Λαζόπουλο, που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση του καναλιού!

Επιστρέφει το Αλ Τσαντίρι τον Φλεβάρη

Την απάντηση του σχετικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν χθες τον γύρο του διαδικτύου και τον θέλουν να στήνει ξανά το «Αλ Τσαντίρι» του στο Open του Ιβάν Σαββίδη, από τον Φεβρουάριο και κάθε Τρίτη στις 21.00, δίνει σήμερα μέσω της «Εsρresso» ο Λάκης Λαζόπουλος.

H εφημερίδα βρήκε δημοφιλή δημιουργό ήρεμο και ευδιάθετο και, αφού  ευχήθηκε όλα τα καλά για το 2019, δήλωσε αποκλειστικά: «Ναι, έχει διατυπωθεί η πρόθεση από το κανάλι Ορen για να συνεργαστούμε, έτσι ώστε να επιστρέψει το «Αλ Τσαντίρι» στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, αυτή την περίοδο γίνονται ακόμη συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Αν καταλήξουν αυτές οι συζητήσεις κάπου και επέλθει συμφωνία, τότε Θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση».

Ο ρόλος του Τζώνη Καλημέρη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος του Ορen, Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος διατηρεί καλή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και θεατρικό συγγραφέα, θα ήθελε να εντάξει στο πρόγραμμα το «Αλ Τσαντίρι» στο τέλος Φεβρουαρίου για να… χτυπήσει δυνατά ταν ανταγωνισμό και να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης στο γενικό σύνολο του σταθμού.

Φήμες, μάλιστα, τον θέλουν να υπολογίζει πολύ στην επαναφορά της σατιρικής εκπομπής με την πιο υψηλή θεαματικότητα και με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

neaselida.gr

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή