από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απογοητευτικές για τον Μπογδάνο οι πρώτες μετρήσεις των δημοσκόπων για την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ - Τι δείχνουν

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 12:36

Όπως είναι πλέον γνωστό, και όπως πρώτο το Periodista.gr έχει αποκαλύψει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία την Α΄Αθηνών. 

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε μερικούς μήνες - στο τέλος της τετραετίας, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας - και οι δημοσκόποι έχουν ξεκινήσει τις πρώτες μετρήσεις, ακόμη και για πρόσωπα για τα οποία δεν έχουν υπάρξει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις. 

Σε αυτό το πλαίσιο τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά για τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος βρίσκεται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στις τελευταίες θέσεις των προτιμήσεων των ψηφοφόρων της ΝΔ. 

Όπως έλεγε έμπειρος αναλυτής, τα απαξιωτικά σχόλια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τον Κώστα Καραμανλή έχουν επηρεάσει αρνητικά το εκλογικό σώμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ το  εντυπωσιακό είναι πως πολλοί από εκείνους που ερωτήθηκαν δεν γνωρίζουν τον Μπογδάνο ως δημοσιογράφο, αλλά ως τηλεοπτικό πρόσωπο.... ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Ως διασκεδαστή του κοινού δηλαδή...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή