από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δύσκολες ώρες για την Σία Κοσιώνη μετά τα σενάρια για τον χωρισμό

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης

Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019

Με τον χειρότερο τρόπο έχει μπει το 2019 για την Σία Κοσιώνη, η οποία από την μια έχει έρθει αντιμέτωπη με τα σενάρια χωρισμού της από τον Κώστα Μπακογιάννη, τα οποία φυσικά και δεν ισχύουν και πλέον ήρθαν και οι διοικητικές εξελίξεις στον ΣΚΑΙ, με τις απολύσεις συναδέλφων της!

Η Σία Κοσιώνη έχασε την γη κάτω από τα πόδια της καθώς σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τις εξελίξεις αυτές! Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη με την αλλαγή διεύθυνσης, η οποία και έφερε τις απολύσεις! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως στην λίστα βρέθηκε και η Σία Κοσιώνη, ωστόσο κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια μέσα στον ΣΚΑΙ κατάφεραν να την κρατήσουν στην θέση της και στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων!

Παρόλα αυτά η Σία Κοσιώνη δεν μιλιέται τις τελευταίες ώρες! Φίλοι της έχασαν την δουλειά τους από την μια μέρα στην άλλη και όπως είναι λογικό όλο αυτό την έχει επηρεάσει ψυχολογικά σε μια περίοδο που έτσι και αλλιώς δεν ήταν από τις καλύτερες της!

Σε όλο αυτό η Σία Κοσιώνη έχει στο πλευρό της τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος προσπαθεί να κάνει την σύζυγό του να ξεφύγει από την καθημερινότητα σε μια περίοδο που και εκείνος είναι πιεσμένες λόγω εκλογών, καθώς είναι γνωστό πως κατεβαίνει για Δήμαρχος Αθηνών!

athensmagazine.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή