από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κύμα τεράστιων αλλαγών σε ALPHA και ΣΚΑΪ - Τα πρόσωπα που θα παίξουν ρόλο (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Alpha και ΣΚΑΙ

Alpha και ΣΚΑΙ

Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 21:39

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στα κεντρικά δελτία ειδήσεων ALPHA και ΣΚΑΪ. Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε από το κανάλι του Φαλήρου το τέλος του δημοσιογράφου Νίκου Φιλιππίδη από τη διεύθυνση ειδήσεων.

Ο δημοσιογράφος θα παραμείνει στο κανάλι ωστόσο όχι σε διευθυντική θέση. Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Βασίλης Παπαδρόσος που εργαζόταν τα τελευταία 11 χρόνια στον ALPHA.

Νέα διευθύντρια ειδήσεων στο κανάλι της Κάντζας θα αναλάβει η Άρτεμις Δήμου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» το κλίμα για τον Βασίλη Παπαδρόσο είχε στραβώσει την επόμενη της παρουσίασης προγράμματος. Ο ίδιος είχε απομακρυνθεί από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, κίνηση που ήταν αρκετή για να ραγίσει το γυαλί με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν αρκετά διαταραγμένες. Μάλιστα το μόνο που απέμενε για τυπικό αντίο ήταν οι οικονομικοί όροι του διαζυγίου αφού ο Βασίλης Παπαδρόσος είχε ένα υψηλό συμβόλαιο.

Ο ίδιος πάντως, όπως αποκαλύπτει η «Real», πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση όταν ρωτήθηκε για τους λόγους της απομάκρυνσής του στη συνάντηση που είχε με τους εργαζομένους τους καναλιού.

Πάντως, η έλευση Παπαδρόσου έφερε με το «καλημέρα» απολύσεις αφού 12 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ αποτέλεσαν παρελθόν από το κανάλι.

Βασικός στόχος του νέου διευθυντή ειδήσεων είναι η αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού. ^ο μοντέλο των ειδήσεων δε αλλάξει και θα μείνει πολιτικό.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να εκμεταλλευθούν τα πρόσωπα που προορίζονταν για τον ΣΚΑΪ 24. Το νέο κανάλι του ομίλου έχει πάει πίσω και οι δημοσιογράφοι που έχουν υπογράψει συμβόλαιο, είναι πιθανό να βρεθούν σε άλλα πόστα.

Ένας από αυτούς και ο Δημήτρης Καμπουράκης που είναι πιθανό να πάρει θέση σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή